EUROLEAGUE

Εξετάζει Κατσικάρη η Λιέτουβος!

Εξετάζει Κατσικάρη η Λιέτουβος!

Η Λιέτουβος Ρίτας εξετάζει μία μακριά λίστα προπονητών που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Ντιρκ Μπάουερμαν και ανάμεσα στα πολλά ονόματα βρίσκεται και εκείνο του Φώτη Κατσικάρη

Μετά την απομάκρυνση του Ντιρκ Μπάουερμαν, η Λιέτουβος Ρίτας αναζητά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά για να αντικαταστήσει τον Γερμανό κόουτς.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται σύμφωνα με δημοσίευμα του krepsinis.net είναι και εκείνη του Φώτη Κατσικάρη.

Οι ιθύνοντες της λιθουανικής ομάδας, αναζητούν έναν προπονητή που με το κύρος του θα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στις τάξεις της Λιέτουβος και θα μπορεί να την βοηθήσει άμεσα, ούτως ώστε να μην πάει παντελώς χαμένη η φετινή σεζόν.

Οι προπονητές που εξετάζονται από τη Λιέτουβος Ρίτας, πλην του Φώτη Κατσικάρη είναι οι Νέβεν Σπάχια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, Τόμας Πατσέσας.

Στο όνομα του Έλληνα κόουτς αναφέρεται: "Έφυγε από την Μπιλμπάο για να κοουτσάρει την εθνική Ρωσίας, αλλά λίγο πριν το Ευρωμπάσκετ είχε σύγκρουση με την πρόεδρο της ρωσικής ομοσπονδίας και αποχώρησε. Ο 46χρονος προπονητής δεν εργάζεται τώρα στην Ευρώπη, ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί και προπονητής εμπιστοσύνης".

TAGS EUROLEAGUE ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ