EUROLEAGUE

Χωρίς σέντερ μέχρι νεωτέρας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Χωρίς σέντερ μέχρι νεωτέρας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς σέντερ θα κληθεί να πορευτεί για το επόμενο διάστημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αφού τόσο ο Κάιλ Χάινς όσο και ο Οθέλο Χάντερ θα παραμείνουν στα "πιτς" μέχρι νεωτέρας λόγω τραυματισμού.

Την ώρα που οι ομάδες της EuroLeague μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της regular season, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βλέπει τους δύο σέντερ της να τίθενται νοκ άουτ μέχρι νεωτέρας. Ο Κάιλ Χάινς και ο Οθέλο Χάντερ θα μείνουν στα "πιτς" για το επόμενο διάστημα (σ.σ.: δεν διευκρινίζεται πόσο ακριβώς) αφού τραυματίστηκαν με διαφορά μερικών ημερών.

Ο πρώτος αποκόμισε ένα πρόβλημα στο δεξί ισχίο από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξ ου κι η απουσία του από το ντέρμπι της Δευτέρας (5/2) με τη Χίμκι, ενώ ο δεύτερος πρόλαβε να παίξει μόλις 1'21'' στη μονομαχία με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αφού χτύπησε στο δεξί γόνατο. Όπως ενημέρωσε η "ομάδα του στρατού" αμφότεροι θα μείνουν εκτός μάχης από το παιχνίδι με τη Βαλένθια, ενώ το ακριβές διάστημα απουσίας τους από την δράση θα διευκρινιστεί, αφού πρώτα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις.

Κάπως έτσι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα δώσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στην EuroLeague δίχως σέντερ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να καλείται να κάνει μεγάλες αναπροσαρμογές στη λειτουργία της ομάδας του. Αν υπάρχει πάντως ένα θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι το γεγονός πως μετά την αναμέτρηση με τη Βαλένθια (8/2) ακολουθεί μίνι διακοπή στη διοργάνωση, διάρκειας δύο εβδομάδων. Διάστημα στο οποίο μπορούν να αναρρώσουν και να επιστρέψουν δριμύτεροι στις επάλξεις οι δύο έμπειροι σέντερ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ