EUROLEAGUE

Χωρίς Ντε Κολό, Βοροντσέβιτς η ΤΣΣΚΑ, χωρίς τρεις η Γκραν Κανάρια!

Χωρίς Ντε Κολό, Βοροντσέβιτς η ΤΣΣΚΑ, χωρίς τρεις η Γκραν Κανάρια!
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια χωρίς τους Ντε Κολό, Βοροντσέβιτς, μόνο που η ισπανική ομάδα έχει ακόμα περισσότερες απουσίες!

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες, ενδεχομένως και έναν τρίτο, θα υποδεχτεί η ΤΣΣΚΑ την Γκραν Κανάρια για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Νάντο Ντε Κολό δεν πρόκειται να παίξει απόψε λόγω τραυματισμού, όπως και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κόρι Χίγκινς.

Ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα έχει πάντως η Γκραν Κανάρια ενόψει του αποψινού αγώνα (21/2, 19:00). Οι Όλιβερ, Φίσερ, Πασέτσνικς έχουν τεθεί όλοι νοκ άουτ, ενώ η συμμετοχή του Μπάεζ θα κριθεί στην προθέρμανση της ομάδας στη Μόσχα.

Φυσικά το φαβορί δεν αλλάζει στην Μέγκασπορτ Αρίνα. Όπως και η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Αυτή είναι φυσικά η ΤΣΣΚΑ, η οποία με ρεκόρ 17-5 προσπαθεί αφενός να κρατήσει την 2η θέση στην κατάταξη, αφετέρου να "πιάσει" την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (19-3).

Η Γκραν Κανάρια, από την άλλη, ουσιαστικά δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης. Η ομάδα του Βίκτορ Γκαρθία βρίσκεται στην 14η θέση με ρεκόρ 6-16 και απέχει πέντε νίκες από την 8η Μπασκόνια, με μόνο οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ