EUROLEAGUE

Χάντερ: "Είμαστε εντελώς διαφορετικοί με τον Χάινς"

Χάντερ: "Είμαστε εντελώς διαφορετικοί με τον Χάινς"

Ο Οθέλο Χάντερ παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για την συνεργασία του με τον Κάιλ Χάινς, τονίζοντας πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς παίκτες, οι οποίοι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Ο Κάιλ Χάινς και ο Οθέλο Χάντερ, θα μπορούσαν να αποτελούν το τέλειο δίδυμο στην θέση "5" στην ομάδα του Ολυμπιακού, στον σύλλογο ο οποίος τους εκτόξευσε την καριέρα.

Δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες στον Πειραιά (ο Χάντερ ήρθε το καλοκαίρι που αποχώρησε ο Χάινς), αλλά πλέον θα έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μπορεί για ορισμένους να μοιάζουν όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζονται, αλλά ο Οθέλο Χάντερ, σε συνέντευξη του, επεσήμανε πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς παίκτες, οι οποίοι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Ο Οθέλο Χάντερ σχολίασε τα εξής για την συνεργασία του με τον Κάιλ Χάινς: "Καταρχάς, δεν ήρθα για να γίνω ένας ακόμη Κάιλ στην ΤΣΣΚΑ. Μπορώ να πω πως είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες με τον Χάινς. Δεύτερον, ήρθα για να τον βοηθήσω. Να γίνω ένας ακόμη ψηλός που θα δίνει την ίδια ενέργεια που προσφέρει και εκείνος. Ήρθα για να βοηθήσω στην άμυνα, να βάλω δύσκολα στον αντίπαλο, να τρέξω, να παίξω σκληρά, να κάνω την δουλειά μου μέσα στην ρακέτα, να λειτουργήσω σωστά στις αλλαγές στα σκριν και να κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα.

Νομίζω πως δεν έχω κάτι κοινό με τον Κάιλ. Είμαστε όμως τόσο διαφορετικοί που συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Ο Κάιλ έχει ένα εντυπωσιακά δυνατό σώμα. Είναι βαρύς, έχει όγκο, είναι τεράστιος! Εγώ είμαι πιο γρήγορος και ευέλικτος. Πιστεύω πως είμαι καλύτερος στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη και γενικά όταν η μπάλα θα βρίσκεται στον αέρα. Μπορώ να λειτουργήσω καλύτερα στο "ζωγραφιστό".

Τον εκτιμώ σαν παίκτη και νομίζω πως μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέλειο δίδυμο. Νομίζω πως είναι πιο σκληρός από εμένα σαν παίκτης, έχει μεγαλύτερη αυταπάρνηση και μπορεί να τα πάει καλύτερα με τους αντίπαλους ψηλούς στην άμυνα. Εγώ μπορώ να λειτουργήσω με μεγαλύτερη ταχύτητα σε ορισμένες καταστάσεις. Μπορώ να καταστρέψω το παιχνίδι του αντιπάλου, να βγάλω τους αντιπάλους μου εκτός ρυθμού".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ