EUROLEAGUE

Χάκετ: "Αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, θα υπέγραφα στην ΤΣΣΚΑ;"

Χάκετ: "Αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, θα υπέγραφα στην ΤΣΣΚΑ;"

Οι δεσμοί που συνδέουν τον Ντάνιελ Χάκε με τον Ολυμπιακό είναι γνωστοί και ο Αμερικανοϊταλός γκαρντ, ο οποίος στην 24η "στροφή" της EuroLeague επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για τους ερυθρόλευκους.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε του Ολυμπιακού και ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ της ομάδας του στρατού, ο οποίος πέρασε την διετία 2015-17 στο ΣΕΦ, μίλησε για την επιστροφή του στην χώρα μας για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι δεν του κατέθεσαν κάποια πρόταση για να γυρίσει στο λιμάνι.

Ο 31χρονος Αμερικανοϊταλός γκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ρωτήθηκε για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για το αν το καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό. "Κατηγορηματικά όχι! Πιστεύετε πως θα την απέρριπτα; Όχι! Πιστεύετε πως θα υπέγραφα στην ΤΣΣΚΑ, αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό;", δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος αναφερόμενος στην επιστροφή του στο ΣΕΦ, τόνισε:

"Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφω στο ΣΕΦ, να συνομιλώ με τους φιλάθλους. Είχαμε "χτίσει" μια ξεχωριστή σχέση και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ".

Χάκετ: "Αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό, θα υπέγραφα στην ΤΣΣΚΑ;"

Για το παιχνίδι τόνισε: "Κάναμε έναν εξαιρετικό αγώνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν η άμυνά μας έγινε πιεστική και η κυκλοφορία της μπάλας έγινε γρήγορη ώστε να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα. Χτίσαμε πρωτοπορία με μεγάλη διαφορά, την οποία και διατηρήσαμε μέχρι τέλους. Είμαστε σε καλό momentum και συνεχίζουμε να παλεύουμε, καθώς στις πρώτες θέσεις είμαστε κοντά με άλλες ομάδες. Και τώρα μένουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι μας"

Για την εμπειρία να αγωνίζεται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ, δήλωσε: "Είναι ευλογία! Ευλογία! Να φοράω τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, να έχω τη δυνατότητα να δουλεύω με τόσο μεγάλους παίκτες, όπως ο Νάντο (σ.σ. ντε Κολό), ο Κόρεϊ (Χίγκινς), ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ), με βοηθά να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι ο ίδιος ως παίκτης. Είμαι πολύ αφοσιωμένος, δουλεύω σκληρά, μένω συγκεντρωμένος με στόχο να γίνομαι όλο και καλύτερος".

Για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη, είπε: "Τι να πω για τον Δημήτρη Ιτούδη; Είναι ένας από τους προπονητές με τoυς περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Euroleague (σ.σ. μαζί με αυτούς που είχε ως συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς). Είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός προπονητής, σαφής και ξεκάθαρος ως προς το τι ζητά, αλλά και ως προς τις προπονητικές μεθόδους του. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω υπό τις οδηγίες του".

Για τον καιρό στη Μόσχα σημείωσε: "Είναι ΟΚ! Το αντιμετωπίζω. Ήμουν στο Μπάμπεργκ πέρυσι (σ.σ. γελάει)".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ