EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα είναι μειωμένο 25-30%"

Βατούτιν: "Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα είναι μειωμένο 25-30%"
CSKA MOSCOW

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε ότι παρά τις μεταγραφές των Μιλουτίνοβ και Σενγκέλια στην πραγματικότητα το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ θα είναι μειωμένο τη νέα σεζόν λόγω του κορονοϊού.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ολοκληρώσει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ευρώπη με την απόκτηση των Τορνίκε Σενγκέλια και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι αυξήθηκε το μπάτζετ της ομάδας. Τουναντίον, θα είναι μειωμένο.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην "Izvestia", ο Πρόεδρος της ρωσικής ομάδας δήλωσε σχετικά: " Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει μία ομαλή λειτουργία. Ναι, πήραμε δύο σταρ με μεγάλο συμβόλαιο, αλλά την ίδια στιγμή είδαμε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, όπως ο Χάινς, ο Βοροντσέβιτς, ο Κουφός και ο Μπέικερ να αποχωρούν από την ομάδα".

Στην συνέχεια ο Βατούτιν πρόσθεσε: " Το μπάτζετ δεν έχει αυξηθεί. Ήταν σημαντικό αυτό, γιατί υπάρχει η απόφαση να μειωθεί. Όπως ξέρετε, η Aeroloft αποχώρησε και η εταιρία Nornickel που έχει στην κατοχή της την ΤΣΣΚΑ βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση, οπότε μείωσε τα έξοδα.

Με βάση την κατάσταση που βιώνουμε και τους περιορισμούς που θα έχουμε στην πώληση των εισιτηρίων, προβλέπουμε ότι το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι μειωμένο 25-30%".

Κλείνοντας, ο Βατούτιν αναφέρθηκε και στο πολιτικό θέμα που δημιουργήθηκε με την Γεωργία λόγω της απόκτησης του Τορνίκε Σενγκέλια: " Στην αρχή δεν το πήρα σοβαρά. Έχω πολλούς φίλους στην Γεωργία. Ένιωσα λοιπόν έκπληξη όταν ενημερώθηκα την δήλωση του προέδρου της χώρας και το γεγονός ότι μίλησε αρνητικά για την απόφαση ενός επαγγελματία παίκτη να επιλέξει την επόμενη ομάδα του.

Εμείς δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε πολιτικά ζητήματα. Μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με το μπάσκετ και να κερδίσουμε τίτλους. Προσωπικά σέβομαι την Γεωργία και την ιστορία της".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ