EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ τη νέα σεζόν θα είναι περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ"

Βατούτιν: "Το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ τη νέα σεζόν θα είναι περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ"
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Αντρέι Βατούτιν αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Izvestia ότι το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη σεζόν 2019/20 θα πλησιάσει τα 26 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε το καλοκαίρι παίκτες όπως ο Νάντο Ντε Κολό , ο Κόρι Χίγκινς και ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά την ρωσική ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μέσω της κατάκτησης της EuroLeague. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι η ΤΣΣΚΑ έχει πάψει να μοιράζει χρήματα.

Όπως αποκάλυψε άλλωστε και ο Αντρέι Βατούτιν, πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Izvestia, το μπάτζετ της πρωταθλήτριας Ευρώπης την επόμενη σεζόν θα είναι περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του 13% της εφορίας.

" Ο Κόρι και ο Νάντο ήρθαν να αλλάξουν παραστάσεις και επικαλέστηκαν οικογενειακούς λόγους. Φυσικά και θέλαμε να τους κρατήσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να πάμε ενάντια στην θέλησή τους", τόνισε ο Βατούτιν. " Μετά την κατάκτηση της EuroLeague δεν ήθελα να αλλάξουμε κάτι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, που επισήμανε την ανάγκη απόκτησης ενός ακόμα περιφερειακού.

Το τελευταίο απόκτημα της ΤΣΣΚΑ ήταν ο Κώστας Κουφός , είχαν προηγηθεί οι Γιάνις Στρέλνιεκς , Ντάρεν Χίλιαρντ , Γιοχάνες Βόιτμαν .

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ