EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Το μέσο μπάτζετ στη EuroLeague είναι φέτος 25.8 εκατομμύρια ευρώ"

Βατούτιν: "Το μέσο μπάτζετ στη EuroLeague είναι φέτος 25.8 εκατομμύρια ευρώ"
CSKA MOSCOW

Ενδιαφέρουσες ατάκες είπε το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην ιστοσελίδα της ομάδας, μία μέρα μετά από την συνάντηση των παραγόντων των ομάδων της EuroLeague στο Μιλάνο.

Οι παράγοντες των ομάδων που συμμετέχουν στη EuroLeague με εγγυημένα συμβόλαια συναντήθηκαν την Τετάρτη (4/4) στο Μιλάνο, εξέτασαν όσα συνέβησαν στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και συζήτησαν για συγκεκριμένες ενέργειες που σκοπεύουν να βελτιώσουν τη διοργάνωση στο άμεσο μέλλον. Μία μέρα μετά, ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γι' αυτά που έγιναν στην Ιταλία, λέγοντας μεταξύ άλλων πως " το μέσο μπάτζετ των ομάδων τη σεζόν 2018/19 έφτασε τα 25.8 εκατομμύρια ευρώ". Είναι προφανές πως αναφέρει τον συνολικό προϋπολογισμό, όλα τα έξοδα μιας χρονιάς και όχι μόνο τους μισθούς παικτών και προπονητών.

" Περάσαμε αρκετή ώρα συζητώντας οικονομικά ζητήματα, σταθήκαμε στο γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες από εννέα διαφορετικές χώρες που αντιμετωπίζουν διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Συνεχίζουμε να αναζητούμε ένα ξεκάθαρο οικονομικό μοντέλο που θα ταιριάζει σε όλους τους συλλόγους. Το μέσο φετινό μπάτζετ έφτασε τα 25.8 εκατομμύρια ευρώ" σχολίασε ο Βατούτιν.

" Μιλήσαμε για τα αυτοκόλλητα στα παρκέ, από τα οποία έχουν προκύψει τραυματισμοί αθλητών, μιλήσαμε για την Ένωση Παικτών που υποστηρίζεται από τις ομάδες για την συλλογική σύμβαση εργασίας που θέλει να δημιουργήσει. Μιλήσαμε και για τις αλλαγές στο καλεντάρι, η επόμενη διοργάνωση θα ξεκινήσει νωρίτερα απ' ότι συνήθως και θα ολοκληρωθεί λίγο αργότερα ώστε να μην υπάρχουν περισσότερες από επτά διπλές εβδομάδες για τις 18 ομάδες. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Ιούλιο", πρόσθεσε ο κορυφαίος παράγοντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ