EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Ψάχνουμε παίκτη, δεν έπρεπε να χάσουμε από τον Ολυμπιακό"

Βατούτιν: "Ψάχνουμε παίκτη, δεν έπρεπε να χάσουμε από τον Ολυμπιακό"
CSKA MOSCOW

Τη δύσκολη αποστολή εύρεσης παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γουίλ Κλάιμπερν παραδέχθηκε ο Αντρέι Βατούτιν, που μίλησε για τη φετινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας και δήλωσε ότι ενοχλήθηκε από την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά έχει ρεκόρ 6-4 μετά από τις δέκα πρώτες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν παίζει άσχημο μπάσκετ, προσπαθεί όμως να αλλάξει σε σχέση με την περσινή ομάδα που έφτασε μεν στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά έχασε παίκτες όπως ο Νάντο Ντε Κολό, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Κόρι Χίγκινς κι ο Οθέλο Χάντερ. Ο Αντρέι Βατούτιν καταλαβαίνει πως αυτή η διαδικασία δεν είναι εύκολη, ξέρει πόσο σημαντική είναι η απουσία του Γουίλ Κλάιμπερν που τραυματίστηκε σοβαρά και γι' αυτό έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε η ομάδα να αποκτήσει παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αμερικανού.

" Αυτή τη στιγμή, το μότο μας είναι "βοήθησε τον εαυτό σου". Η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Κλάιμπερν, ήταν ο σημαντικότερος παίκτης μας σε άμυνα κι επίθεση. Είναι αδύνατο να βρούμε παίκτη που θα αντιμετωπίζει παίκτες από το ένα έως το τέσσερα, δεν ξέρω στην Ευρώπη αθλητή που να του μοιάζει. Υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει προς το παρόν λύση. Κοιτάζουμε την αγορά και τις περιπτώσεις που μας προτείνονται, όμως δεν βρίσκουμε κάτι ιδανικό" δήλωσε ο παράγοντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην ιστοσελίδα sports.ru .

" Το σημαντικότερο είναι να καταλάβουμε ότι η περσινή ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν υπάρχει πια. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα και είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους. Ένας στόχος για παράδειγμα είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο στο παρκέ. Η ήττα μας στη Μαδρίτη δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό , τη Βιλερμπάν και τη Μπασκόνια, ίσως αυτές οι ήττες μας κοστίσουν. Πρέπει όλοι, παράγοντες και οπαδοί, να καταλάβουμε τις συνθήκες. Να είμαστε ρεαλιστές και να μην περιμένουμε θαύματα " πρόσθεσε ο Βατούτιν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ