EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Πολύ νωρίς να μιλάμε για Χάινς και Ντε Κολό"

Βατούτιν: "Πολύ νωρίς να μιλάμε για Χάινς και Ντε Κολό"
CSKA MOSCOW

Ο Αντρέι Βατούτιν συνεχάρη όλα τα μέλη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την πρόκριση στο Final Four, ενώ απέφυγε να δώσει ημερομηνία επιστροφής για Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε το εισιτήριο για το Final Four, κάτι που έχει μετατραπεί σε... συνήθεια για την "ομάδα του στρατού". Μετά την ανανέωση του ραντεβού για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη με τους αγώνες που δίνουν το βαρύτιμο τρόπαιο της EuroLeague, ο Αντρέι Βατούτιν έσπευσε να συγχαρεί άπαντες. Μην ξεχνάμε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρατάχθηκε στα playoffs δίχως τον Κάιλ Χάινς και επί της ουσίας τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος πρόλαβε να παίξει όλο κι όλο ένα δεκάλεπτο στη σειρά.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final Four. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς τον Νάντο και τον Κάιλ, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά. Ανεξαρτήτως του πόση ώρα βρέθηκα ο καθένας στο παρκέ, όσοι αγωνίστηκαν στο τέταρτο παιχνίδι έδειχνα να είναι "ένα". Τώρα, ακολουθεί λίγη ξεκούραση, αλλά και η εξαγωγή συμπερασμάτων από τη σειρά με τη Χίμκι, να δουλέψουν όλοι στα λάθη τους", είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με κάτι που δεν του άρεσε: "Είναι απαράδεκτο ο πάγκος μας να δέχεται τεχνική ποινή, κάτι που έδωσε εύκολους πόντους στη Χίμκι".

Όσο για την κατάσταση των δύο απόντων, Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό; " Οι γιατροί θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα παιδιά να επιστρέψουν. Παρόλ' αυτά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το πότε. Είμαι αισιόδοξος ότι κι οι δύο θα βρίσκονται στο Βελιγράδι", απάντησε ο "ισχυρός άνδρας" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία στο Final Four θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ