EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Ο Τεόντοσιτς αξίζει μια Euroleague"

Βατούτιν: "Ο Τεόντοσιτς αξίζει μια Euroleague"
INTIME SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει ρεκόρ 0/6 στα Final Four της Euroleague ωστόσο ο Αντρέι Βατούτιν επιμένει ότι ο αρχηγός της Σερβίας αξίζει τον τίτλο. Τι είπε για τις εμφανίσεις του Σέρβου στο Eurobasket.

Πολλοί ισχυρίζονται πως η ημιτελικός του Final Four με τον Ολυμπιακό ήταν μια καταστροφή για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε περισσότερες τις αμφιβολίες που υπήρχαν ως προς την αδυναμία του να πάρει αυτό το τρόπαιο.

Πλέον ο Σέρβος γκαρντ μετράει 0/6 στα Final Four ωστόσο ο Αντρέι Βατούτιν έσπευσε να τον υπερασπιστεί αμέσως μετά τη νέα αποτυχία της "ομάδας του στρατού". Πλέον το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ ξεκαθαρίζει ότι ο αρχηγός της Σερβίας αξίζει τον τίτλο της Euroleague!

"Υπογράψαμε νέο συμβόλαιο πέρσι. Ο οργανισμός έχει εμπιστοσύνη στον Μίλος, ο οποίος έχει ωριμάσει ως παίκτης και ως χαρακτήρας. Θα ήθελα πολύ να τον δω να κατακτά την Euroleague. Αξίζει, πραγματικά, αυτόν τον τίτλο. Φυσικά, με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ. Θεωρώ ότι έχει πολύ καλή επικοινωνία με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Είναι ο ηγέτης της Σερβίας και χαίρομαι πραγματικά να τον βλέπω να διαπρέπει".

Ακολούθως ο Βατούτιν κλήθηκε να σχολιάσει τα πεπραγμένα στο 39ο Eurobasket. "Δεν μπορώ να πω ότι πρόκειται για το κορυφαίο Eurobasket που έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου. Νομίζω ότι η πραγματική διοργάνωση ξεκίνησε στα ημιτελικά. Με εξαίρεση τα νούμερα και τα ρεκόρ προσέλευσης στο «Πιέρ Μορουά» , δεν είδα κάτι άλλο ξεχωριστό".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ