EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Μείωση 30% στο μπάτζετ"

Βατούτιν: "Μείωση 30% στο μπάτζετ"

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και έκανε λόγο για μείωση του μπάτζετ κατά 30%.

Μπορεί να εκκρεμεί ακόμα η οριστική απόφαση για την ολοκλήρωση ή όχι της φετινής σεζόν στην Euroleague, ωστόσο λίγο πολύ οι περισσότερες ομάδες έχουν αρχίσει να ρίχνουν ματιές και στην επόμενη περίοδο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μπάτζετ θα μειωθούν σημαντικά κάτι που επισήμανε και ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας στο sportrbc.ru.

"Το μπάτζετ θα μειωθεί πιστεύω σε ένα ποσοστό της τάξεως του 30%. Η πρώτη των εσόδων θα είναι σημαντική. Βεβαίως η κρίση θα ρίξει και τις απαιτήσεις των παικτών" εξήγησε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Οι μισθοί στην Ευρώπη καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τα φιλοδοξίες των ιδιοκτητών και δεν έχει σχέση με το ΝΒΑ. Κανείς στην Ευρώπη δεν θα δώσει υπέρογκα ποσά. Από την ομάδα μας δεν περιμένω να φύγουν αρκετοί παίκτες. Έχουμε κάνει ορισμένες κινήσεις με την επέκταση των συμβολαίων σε δύο παίκτες, όμως το μπάτζετ παραμένει ερωτηματικό και γι’ αυτό έχουμε παγώσει τις μεταγραφές".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ