EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Ίσως κλείσουμε παίκτη, κανένα παράπονο από Κουφό"

Βατούτιν: "Ίσως κλείσουμε παίκτη, κανένα παράπονο από Κουφό"

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε σε ρωσικό Μέσο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όσα είπε για τον Κώστα Κουφό και τον Μάικ Τζέιμς.

Συνέντευξη στο "iz.ru" παραχώρησε ο Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμπληρωματικής μεταγραφικής κίνησης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ σχολίασε την μέχρι τώρα παρουσία των Κώστα Κουφού και Μάικ Τζέιμς.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε για το ενδεχόμενο μεταγραφής: "Το να κερδίζεις και το να γίνεσαι καλύτερος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ίσως να πάρουμε παίκτη. Σκανάρουμε, την αγορά αλλά δεν ειναι εύκολο να αντικαταστήσεις τον Γουίλ Κλάιμπερν. Ήταν ο ηγέτης μας, μπορούσε να αμυνθεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις".

Ανφορικά με την μέχρι τώρα παρουσία του Κώστα Κουφού, ο Αντρέι Βατούτιν είπε: " Πάντα θέλω να πιστεύω στο καλύτερο δυνατό, ειδικά τώρα πριν από το νέο έτος. Ο Κουφός θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Δεν έχει εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά προπονείται και προσπαθεί. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πολλές φορές δίνουμε μέχρι και τρία παιχνίδια τη βδομάδα. Δεν περιμένουμε τρομερά νούμερα από τον ίδιο, δεν είναι παίκτης τέτοιας μορφής, αλλά χρειαζόμαστε τα ριμπάουντ και τις έξτρα κατοχές που μας δίνει. Δεν έχουμε παράπονα από την παρουσία του".

Όσο για τον Μάικ Τζέιμς, ανέφερε: "Κοιτάμε να χτίσουμε μία νέα ομάδα και όχι να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που έφυγαν. Σε έναν τόσο φιλόδοξο οργανισμό όπως η ΤΣΣΚΑ, βρήκε γρήγορα τον εαυτό του και προσπαθεί επιτυχώς να μπει στον ρόλο του ηγέτη".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ