EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Η μεταγραφή του Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη"

Βατούτιν: "Η μεταγραφή του Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη"

Απέφυγε τη σκληρή κριτική ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, όταν ρωτήθηκε για τη μεταγραφή του Κώστα Κουφού, υπογραμμίζοντας ότι στο τέλος το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, παραχώρησε συνέντευξη στο "radiomayak" και μεταξύ άλλων κλήθηκε να κάνει μια αξιολόγηση των μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι του 2019 μια εκ των οποίων ήταν και αυτή του Κώστα Κουφού.

Αρχικά ο Βατούτιν, ο οποίος μίλησε πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, σχολίασε: " Για να κάνεις αξιολόγηση θα πρέπει να εμπλέκεσαι στην όλη διαδικασία. Να γνωρίζεις γιατί επιλέγεται ένας παίκτης και όχι κάποιος άλλος. Είναι πολύ απλοποιημένη η προσέγγιση να λες γιατί πήραμε έναν παίκτη και μας βγήκε, πήραμε κάποιον άλλο και δεν βγήκε, κατά συνέπεια αποτύχαμε. Τα πάντα στο τέλος καθορίζονται αππό το αποτέλεσμα".

Αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα στον Έλληνα σέντερ υπογράμμισε: " Η μεταγραφή του Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη επιλογή του τμήματος σκάουτινγκ. Εξυπακούεται ότι παίζουν ρόλο και ορισμένες αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες. Μερικές φορές εκτός από τον “Χ” παίκτη μπορεί να μην υπάρχει άλλος διαθέσιμος. Η αξιολόγηση γίνεται από τα αποτελέσματα. Τη στιγμή της διακοπής βρισκόμασταν στην τετράδα της EuroLeague. Το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα, αλλά ομαδικό. Η ομάδα έπαιζε καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ