EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Η EuroLeague μπορεί να διαλυθεί αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν"

Βατούτιν: "Η EuroLeague μπορεί να διαλυθεί αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν"

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε ότι η Euroleague πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία την σεζόν 2020/21, καθώς τίθεται θέμα βιωσιμότητάς της σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της νέας χρονιάς

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την νέα χρονιά της Euroleague, η οποία ξεκινά σε δύο εβδομάδες, και συγκεκριμένα στη 1 Οκτωβρίου. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ θεωρεί ότι η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία, καθώς εάν σταματήσει ξανά λόγω κορονοϊού (ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο) τίθεται ζήτημα βιωσιμότητας της λίγκας.

Σε δηλώσεις του στο λετονικό Sportacentrs ανέφερε: " Η Euroleague κάνει κάθε προσπάθεια να ξεκινήσει η σεζόν. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχουν πολλοί παράγοντες εκτός του μπάσκετ, αναπρογραμματισμός και ακύρωση παιχνιδιών, θετικά κρούσματα (κορονοϊού) και τεχνικές απώλειες".

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ τόνισε: " Η κρίση και οι ιατρικοί κανονισμοί έχουν αναπτυχθεί, όλες οι ομάδες είναι σε επαφή με τους οργανωτές. Εάν για κάποιο λόγο η σεζόν δεν ολοκληρωθεί, ρισκάρουμε να χάσουμε ολόκληρο το τουρνουά. Ωστόσο, είναι σκοπός να αρχίσει και να τελειώσει η σεζόν με κάθε κόστος. Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο και ελπίζουμε για το καλύτερο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ