EUROLEAGUE

Βατούτιν για Χάινς: "Φεύγει γιατί ήθελε μια νέα πρόκληση"

Βατούτιν για Χάινς: "Φεύγει γιατί ήθελε μια νέα πρόκληση"
CSKA MOSCOW

Ο Κάιλ Χάινς αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από επτά χρόνια, με τον Αντρέι Βατούτιν να μιλάει στο Sport Express της Ρωσίας για τη μετακίνηση του πολύπειρου σέντερ στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η είδηση της απόκτησης του Κάιλ Χάινς από την Αρμάνι Μιλάνο δεν ήταν αυτό ακριβώς που... περίμεναν όλοι. Από τη μία το γεγονός πως βρισκόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδώ και επτά χρόνια (ήταν μόλις ο δεύτερος ξένος στην ιστορία, που ήταν αρχηγός), από την άλλη το γεγονός πως το συμβόλαιό του είχε ισχύ για ακόμη ένα χρόνο, τον τοποθετούσαν μακριά από όλα τα μεταγραφικά σενάρια.

Η επιθυμία του Έτορε Μεσίνα να τον πάρει στο Mediolanum Forum έφερε όμως την πρόταση της ιταλικής ομάδας, η οποία πλήρωσε το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς και τον έκανε δικό της.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ο Αντρέι Βατούτιν επιβεβαίωσε τα πάντα μέσω δηλώσεών του. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στην απόφαση του μέχρι πρότινος αρχηγού του και την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Ρωσία.

"Λυπάμαι που το λέω, αλλά η είδηση ότι ο Κάιλ (Χάινς) φεύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αλήθεια. Πήρε τηλέφωνο εμένα, τον προπονητή και πολλούς από τον σύλλογο το πρωί, ανέφερε στους συμπαίκτες του ότι ήθελε μια νέα πρόκληση, ότι ήθελε να αλλάξει περιβάλλον μετά από επτά επιτυχημένες σεζόν. Το συμβόλαιό του ήταν "κλειστό" μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά περιελάμβανε την πιθανότητα να βγει από αυτό έναντι αποζημίωσης. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε αυτή την είδηση, νωρίτερα θέλαμε να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μας, αλλά η απόφασή του δεν άλλαζε. Σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία ενός ανθρώπου που έδωσε τόσα πολλά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε τόσο μεγάλες επιτυχίες εδώ και έγινε φίλος για όλους μας. Του ευχόμαστε υγεία για εκείνον και την οικογένειά του και κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα. Αυτή την στιγμή, ο σύλλογος και ο ατζέντης του διαμορφώνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μόλις τελειώσει αυτή η διαδικασία θα έρθουν οι ανακοινώσεις" δήλωσε στο Sport Express επί του θέματος ο Αντρέι Βατούτιν.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων πλέον...

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ