EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Δεν έχουμε χρόνο για χαλάρωση, έχουμε Ολυμπιακό και Χίμκι μπροστά μας"

Βατούτιν: "Δεν έχουμε χρόνο για χαλάρωση, έχουμε Ολυμπιακό και Χίμκι μπροστά μας"
CSKA MOSCOW TWITTER

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε στην ΤΣΣΚΑ δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς μόνο και μόνο επειδή είναι πρώτη στην κανονική περίοδο στην EuroLeague, εστίασε στους αγώνες με Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε που ακολουθούν και είχε κάτι να πει και για τον Τεόντοσιτς.

Η ΤΣΣΚΑ έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague, ενώ μόνο με θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο στις 4 αγωνιστικές που μένουν μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά, ο Αντρέι Βατούτιν, δεν πανηγυρίζει, κοιτάζοντας απλώς την επόμενη μέρα, κάτι που φάνηκε σε δηλώσεις του σε ρωσικό μέσο.

" Δεν είναι ώρα να βάζουμε βαθμούς στους εαυτούς μας και να πανηγυρίζουε. Είναι ώρα να εστιάσουμε στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, για να συμπληρώσει: " Όταν τελειώσει η σεζόν θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύσκολους αγώνες μπροστά μας στην EuroLeague κόντρα σε Ολυμπιακό (21/3) και Χίμκι (23/3). Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Το βασικό είναι ότι θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν".

Ακολούθως ο Βατούτιν ανέλυσε τους λόγους που η ΤΣΣΚΑ επέκτεινε το συμβόλαιο του Βίκτορ Ραντ μέχρι το τέλος της σεζόν, τονίζοντας πως " αυτό έγινε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι μπορεί να μαρκάρει πέντε θέσεις και να βοηθήσει στα ριμπάουντ και την επίθεση με την ενέργεια που βγάζει. Ο δεύτερος είναι ότι αυξάνει τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει".

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Βατούτιν είχε να πει και κάτι για τον αγαπημένο του παίκτη, τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε την ΤΣΣΚΑ για χάρη του ΝΒΑ και των Κλίπερς: " Ως θαυμαστής του Μίλος θεωρώ ότι έπρεπε να φύγει για το ΝΒΑ πριν από τρία χρόνια. Ως πρόεδρος της ομάδας χαίρομαι που έμεινε στην ΤΣΣΚΑ για 6 σπουδαία χρόνια. Σίγουρα το διάστημα που έμεινε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους στην EuroLeague, αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Ο Τεόντοσιτς θα μείνει στην ιστορία της ομάδας και του εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ