EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Δεν έχουμε μεγάλο βάθος, είμαστε εκτεθειμένοι σε τραυματισμούς"

Βατούτιν: "Δεν έχουμε μεγάλο βάθος, είμαστε εκτεθειμένοι σε τραυματισμούς"
CSKA MOSCOW

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν μίλησε σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη, ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ αναφέρθηκε και στους Νίκολα Μιλουτίνοφκαι Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε στον Ρώσο δημοσιογράφο, Αρτέμ Κομάροφ, για τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας, την περίεργη χρονιά που έρχεται και τους στόχους της ομάδας.

Ως προς το ρόστερ, ο πρόεδρος της "Ρώσικης Αρκούδας" στάθηκε στις αποχωρήσεις των Σαντ Ρος και Βοροντσέβιτς, με τον πρώτο να υπογράφει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην έλλειψη του βάθους στο πάγκο σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα ανέφερε: “ Είπαμε αντίο στους Σαντ-Ρος και Βοροντσέβιτς για λόγους μπάτζετ, τίποτα άλλο. Είμαι βέβαιος ότι ο Βοροντσέβιτς θα πάει καλά στην επόμενη ομάδα του.

Προφανώς, οι περικοπές στο μπάτζετ δεν μας άφησαν να δουλέψουμε όπως κάναμε συνήθως, η μεταγραφική εκστρατεία δεν πήγε τέλεια, και δεν έχουμε το συνηθισμένο βάθος στο ρόστερ, οπότε είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι σε πιθανούς τραυματισμούς”.

Για τους Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια: " Κάποιοι παίκτες με υψηλούς μισθούς έφτασαν. Οπότε ισορροπήσαμε το μπάτζετ θυσιάζοντας τον πάγκο. Δεν ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις. Προσπαθήσαμε και στο παρελθόν (να τους πάρουμε), αλλά έχοντας συμβόλαιο δεν υπήρχε συμφωνία με τις ομάδες τους για αγορά".

Τέλος μίλησε για την νέα χρονιά και στους στόχους της ομάδας: “ Υπάρχουν πολλοί παράγοντες πέραν του μπάσκετ. Ας σκεφτούμε την πανδημία, ενδέχεται να έχουμε στην κανονική διάρκεια ταυτόχρονα οκτώ μολυσμένους παίκτες (από κορονοϊό). Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παλεύουμε γι’αυτό. Έχοντας νέα ομάδα, το να μπούμε στα πλέι-οφ και να παίξουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος θα ήταν καλά”.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ