EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Δεν είναι ώρα αποφάσεων, όλοι έχουμε ευθύνη"

Βατούτιν: "Δεν είναι ώρα αποφάσεων, όλοι έχουμε ευθύνη"
EUROKINISSI

Ο Αντρέι Βατούτιν παραμένει απογοητευμένος από την αποτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four της EuroLeague, ενώ τόνισε πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση που να αφορά το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέτυχε στο Final Four της EuroLeague και ο Αντρέι Βατούτιν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του στο Βελιγράδι, ενώ μίλησε και για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη.

"Πρόσφατα ο διάσημος προπονητής ποδοσφαίρου, Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε πως δεν έχει ποτέ plan B. Έχει μόνο ένα πλάνο και σκέφτεται πώς θα το βελτιώσει κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν είμαι προπονητής, ούτε ειδικός για να πω αν χρειάζεται κάποιο εναλλακτικό πλάνο και ποιο πρέπει να είναι αυτό. Στο Βελιγράδι, όμως, δεν δούλεψε τίποτα για εμάς και αυτό είναι γεγονός. Ούτε το plan A, ούτε το plan B. Το Final Four είναι πόλεμος κι εμείς απλά βγήκαμε και παίξαμε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην ιστοσελίδα sport24.ru, ενώ ρωτήθηκε και για το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη:

"Δεν είναι η ώρα για να πάρουμε αποφάσεις.Υπάρχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Θα μιλήσουμε, θα αναλύσουμε την κατάσταση και μετά θα αποφασίσουμε. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την εξέλιξη της κατάστασης και αυτό είναι κάτι που δεν αφορά μόνο τον προπονητή".

Επίσης, ζητήθηκε από τον Ρώσο παράγοντα να εντοπίσει τον υπεύθυνο για την αποτυχία της ομάδας του: "Δεν υπάρχει ένας... ένοχος. Όλοι στον οργανισμό της ομάδας έχουμε ευθύνη. Δεν χάνεις μόνος σου. Όλοι ηττηθήκαμε. Η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό έπαιξε με κίνητρο και πειθαρχία. Ο Λούκα Ντόντσιτς για πρώτη φορά στην καριέρα του αποβλήθηκε με πέντε φάουλ".

Ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε στο Final Four της φετινής σεζόν και ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν κατοικεί πλέον στη Μόσχα. Άραγε ποιος... φταίει για την αποτυχία της ΤΣΣΚΑ; "Είναι δύσκολο να κατηγορήσουεμ τον Μίσλος. Δεν ήταν καν στο γήπεδο. Ήταν στο Βελιγράδι, αλλά δεν ήρθε στο γήπεδο και είδε τους αγώνες από την τηλεόραση. Μόνο εμείς φταίμε", τόνισε ο Αντρέι Βατούτιν απαντώντας στην σχετική ερώτηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ