Βατούτιν: Ανήσυχος για τον οικονομικό αντίκτυπο της διακοπής λόγω κορονοϊού

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε πως η διακοπή της EuroLeague λόγω του κορονοϊού ενδέχεται να έχει οικονομικές επιπτώσεις για την ΤΣΣΚΑ.

Ο κορονοϊός ορίζει της εξελίξεις σε όλο τον κόσμο, με την EuroLeague να ανακοινώνει την διακοπή των διοργανώσεών της για λόγους ασφαλείας. Αυτό το γεγονός θα έχει επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα, με τον Αντρέι Βατούτιν να στέκεται στον οικονομικό αντίκτυπο που ίσως προκύψει.

Ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ έκανε δηλώσεις στο σάιτ "sportbc.ru", τονίζοντας: "Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση που οδηγεί σε μεγάλες κινήσεις. Μέχρι στιγμής έχομε αναβολή και όχι ακύρωση της σεζόν. Δεν είναι όμως το θέμα μόνο τα απλά εισιτήρια και τα εισιτήρια διαρκείας.

Αν η σεζόν διακοπεί πρόωρα ή ακυρωθεί, δεν θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στους χορηγούς μας σχετικά με το πώς διαφημίσουμε στα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα".

Στην συνέχεια, ο Βατούτιν πρόσθεσε ότι η πτώση της ισοτιμίας ανάμεσα στο ρούβλι και το ευρώ ίσως δημιουργήσει κι άλλα θέματα: "Ελπίζουμε να ισορροπήσει η κατάσταση και να μην χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές στο μπάτζετ. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, η εταιρία Νόρνικελ, είναι σταθερός σύμμαχος και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε στήριξη".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.