ΜΠΑΣΚΕΤ

Βατούτιν: "Αν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ φοβούνται τον Σπανούλη δεν μπορούν να παίζουν στην EuroLeague"!

EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέι Βατούτιν αποθέωσε τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί των "ερυθρόλευκων", ενώ στάθηκε στην εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη και τον φόβο που (δεν) πρέπει να βγάζει στους παίκτες των Ρώσων.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη μέσα στην Ρωσία επί της ΤΣΣΚΑ για την 5η αγωνιστική της EuroLeague πριν γνωρίσει τελικά την ήττα με 65-69 στο φινάλε . Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέι Βατούτιν δεν δίστασε με δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ να πλέξει το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αλλά και να κάνει μία τρομερή δήλωση για τον Βασίλη Σπανούλη!

" Αν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ φοβούνται τον Σπανούλη τότε δεν μπορούν να παίζουν στην EuroLeague" δήλωσε αρχικά ο Πρόεδρος της "Ομάδας του στρατού" όταν ρωτήθηκε για τη νέα μεγάλη εμφάνιση του αρχηγού των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, για να αποθεώσει στην συνέχεια τον Ολυμπιακό: " Με ολο τον σεβασμό στους προηγούμενους αντιπάλους μας, αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό τεστ που δώσαμε την φετινή σεζόν στην EuroLeague, κάτι που περιμέναμε. Ο αγώνας ήταν επιπέδου Final Four".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ είχε ένα καλό λόγο και για τους ρολίστες της ομάδας: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και την ομάδα. Παίκτες που αγωνίστηκαν λιγότερο, όπως ο Κουλάγκιν και ο Βοροντσέβιτς βοήθησαν πολύ. Δεν μιλήσαμε πολύ πριν το παιχνίδι, αλλά ο Ντε Κολό δεν προπονήθηκε πριν το παιχνίδι και τελικά δεν αγωνίστηκε πολύ. Πήραμε μία δύσκολη νίκη, επειδή στην αρχή τίποτα δεν πήγε καλά απέναντι σε μία ομάδα που προπονεί καλά ο Ντέιβιντ Μπλατ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ