EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Υπογράφει τον Βόιτμαν, κοντά και ο Χίλιαρντ

ΤΣΣΚΑ: Υπογράφει τον Βόιτμαν, κοντά και ο Χίλιαρντ

Ο Γιοχάνες Βόιτμαν είπε "αντίο" στην Μπασκόνια, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό άνεργος, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται πως είναι κοντά και στον Ντάρουν Χίλιαρντ.

Στη Ρωσία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιοχάνες Βόιτμαν. Ο Γερμανός σέντερ (26 ετών, 2.14 μέτρα) αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από την Μπασκόνια και σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για τον Βόιτμαν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη EuroLeague.

Τη σεζόν που τελείωσε, ο Γερμανός μέτρησε 7.5 πόντους και 5.8 ριμπάουντ σε 24:17 κατά μέσο όσο όρο σε 33 συμμετοχές στη EuroLeague.

Παράλληλα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη φέρεται να βρίσκεται κοντά και σε ακόμα έναν παίκτη που φέτος έπαιξε στη Μπασκόνια. Πρόκειται για τον Ντάρουν Χίλιαρντ (26 ετών, 1.98 μέτρα), που φέτος μέτρησε 9.4 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε 20:30 λεπτά κατά μέσο όρο σε 34 συμμετοχές στη EuroLeague. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Βενσάν Πουαριέ (σέντερ), αλλά ο Γάλλος φαίνεται πως οδεύει προς... ΝΒΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ