EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Στην πόρτα της εξόδου ο Γιάνις Στρέλνιεκς

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε αγώνα Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ την σεζόν 2019/20
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε αγώνα Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Το περσινό καλοκαίρι, ο Γιάνις Στρέλνιεκς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η συνεργασία των δύο πλευρών όμως, αναμένεται να ολοκληρωθεί πρόωρα. "Τελειώνει" το θέμα του Μάικ Τζέιμς.

Μετά τον Κώστα Κουφό και τον Ρον Μπέικερ, ακόμη ένας παίκτης που μετακόμισε πέρσι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος για τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος μπορεί πέρσι να υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα, ένα χρόνο μετά όμως η συνεργασία των δύο πλευρών αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι δύο πλευρές θα λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, με τον πρώην περιφερειακό του Ολυμπιακού να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον Δημήτρη Ιτούδη να βγαίνει στην αγορά προκειμένου να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του.

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο 31χρονος γκαρντ αντιμετώπισε μυϊκά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετούς αγώνες και να μην καταφέρει να γίνει σημαντικός για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γεγονός που τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου. Τη φετινή σεζόν, ο Γιάνις Στρέλνιεκς είχε 7.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 16'05'' συμμετοχής στην EuroLeague.

"ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" ΤΟΥ ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ

Την ίδια στιγμή, το θέμα του Μάικ Τζέιμς που είχε "παγώσει" λόγω του κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα, θα τελειώσει εντός των επόμενων ημερών. Δεδομένη της αποχώρησης του Κάιλ Χάινς με προορισμό την Αρμάνι Μιλάνο και το ξεκαθάρισμα που γίνεται στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας αυτή την περίοδο, δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να... χαλάσει το θέμα της ανανέωσής του.

Οι δύο πλευρές είχαν προχωρήσει πολύ άλλωστε στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων ήδη πριν από την οριστική διακοπή της σεζόν στην EuroLeague. Απλά ο κορονοϊός μετατόπισε χρονικά τις εξελίξεις -και- στη δική του περίπτωση. Έτσι, ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει να αποτελεί μαζί με τον Ντάνιελ Χάκετ τους βασικούς δημιουργούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ