EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Σε προσωρινή απομόνωση ο Μάικ Τζέιμς

ΤΣΣΚΑ: Σε προσωρινή απομόνωση ο Μάικ Τζέιμς
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς θα μείνει μακριά από τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ για λίγες ημέρες, εξαιτίας ενός δείπνου που είχε με παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Μακριά από τους συμπαίκτες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μείνει για λίγες ημέρες ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, το περασμένο Σάββατο (14/3) δείπνησε με παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν, λίγο μετά το παιχνίδι της τελευταίας με την Κάλεβ για τη VTB League, μέλος της οποίας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Εσθονίας προσβλήθηκε από τον ιό, είδηση που οδήγησε τη VTB League να κατεβάσει ρολά και τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν τη σχετική εξέταση για να διαπιστώσουν αν έχουν επίσης προσβληθεί.

Έτσι, δεδομένου του ότι στο ενδιάμεσο διάστημα, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ ήρθε σε επαφή με μέλη της Λοκομοτίβ, αποφασίστηκε από τη ρωσική ομάδα να μείνει για λίγο διάστημα μακριά από τους συμπαίκτες του, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών των δύο ομάδων.

Στην ΤΣΣΚΑ δεν έκριναν απαραίτητο να υποβληθεί και ο Τζέιμς σε εξετάσεις στην παρούσα φάση, αφού πρώτα περιμένουν να δουν αν έχει προσβληθεί κάποιος από τους παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τους οποίους δείπνησε.

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ