EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Νέο συμβόλαιο σε Αντόνοφ

ΤΣΣΚΑ: Νέο συμβόλαιο σε Αντόνοφ

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε ότι ο Σεμέν Αντόνοφ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα, με τον Ρώσο διεθνή να παίρνει την σκυτάλη από τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Η πρώτη κίνηση για την σεζόν 2019/20 για την ΤΣΣΚΑ ήταν η παραμονή του Δημήτρη Ιτούδη . Η δεύτερη ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Γουίλ Κλάιμπερν για τρία χρόνια . Η τρίτη ήταν η παραμονή του Σέμεν Αντονοφ.

Με μία σύντομη ανακοίνωση, η ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε ότι ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, παίρνοντας την σκυτάλη από τον προπονητή της ομάδας και τον MVP του φετινού Final Four.

Ο Αντόνοφ βρίσκεται στην ΤΣΣΚΑ από το 2016. Την σεζόν 2018/19 είχε 5.7 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 1.4 πόντους και 1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 6.9 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Αντόνοφ, η επόμενη κίνηση της ΤΣΣΚΑ ενδέχεται να είναι η ανακοίνωση της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του Ντάνιελ Χάκετ , του οποίου το συμβόλαιο κανονικά ολοκληρώνεται το 2020. Την ίδια στιγμή βέβαια, οι φίλοι της ομάδας κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να δουν τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Νάντο Ντε Κολό που μένουν ελεύθεροι, την ίδια στιγμή που ο Αντρέι Βατούτιν έχει προαναγγείλει αποχωρήσεις , με τον Κόρι Χίγκινς να έχει κάνει την αρχή .

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ