EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια ο Κλάιμπερν

CSKA Moscow's Will Clyburn shots on the basket during Final Four Euroleague third place basketball match between CSKA Moscow and Zalgiris Kaunas in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
CSKA Moscow's Will Clyburn shots on the basket during Final Four Euroleague third place basketball match between CSKA Moscow and Zalgiris Kaunas in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Λίγο πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου, το δεξί πόδι του Γουίλ Κλάιμπερν κόλλησε στο παρκέ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αποχωρήσει υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια!

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, είναι ξεκάθαρο πως αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε τι άλλο τον Δημήτρη Ιτούδη είναι η κατάσταση του Γουίλ Κλάιμπερν. Λίγο πριν από το τέλος της δεύτερης περιόδου, ο MVP του περσινού Final Four αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια, λόγω τραυματισμού.

Σε εκδήλωση κατοχής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το δεξί πόδι του Γουίλ Κλάιμπερν κόλλησε στο παρκέ, με τον παίκτη να σωριάζεται αμέσως στο παρκέ, δείχνοντας ότι τραυματίστηκε σοβαρά. Η αντίδρασή του υποδηλώνει πως ο πόνος ήταν αφόρητος, με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας να τον βοηθούν να σηκωθεί από το παρκέ και να τον πηγαίνουν στα αποδυτήρια, για να τον εξετάσουν περαιτέρω.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του παίκτη από το παρκέ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενημέρωσε μέσω Twitter πως " τραυματίστηκε στο γόνατο, πιθανότατα σοβαρά. Η ακριβής διάγνωση θα υπάρξει μετά τις εξετάσεις που θα γίνουν στη Μόσχα".

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ