EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Υποψήφιος για την ομάδα της δεκαετίας ο Κλάιμπερν

CSKA Moscow's Will Clyburn shots on the basket during Final Four Euroleague third place basketball match between CSKA Moscow and Zalgiris Kaunas in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
CSKA Moscow's Will Clyburn shots on the basket during Final Four Euroleague third place basketball match between CSKA Moscow and Zalgiris Kaunas in Belgrade, Serbia, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής EuroLeague, Γουίλ Κλάιμπερν συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για την ομάδα της δεκαετίας της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε (και πιθανότατα τελείωσε) εφιαλτικά για τον Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Άλμπα Βερολίνου, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Η είδηση του τραυματισμού του σόκαρε τον μπασκετικό κόσμο της EuroLeague, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο εκρηκτικούς all-around παίκτες της διοργάνωσης, που μάλιστα πέρυσι κατάφερε να κορυφώσει την πορεία του σε αυτή. Ο Αμερικανός φόργουορντ, πέραν της ομαδικής διάκρισης και την κατάκτηση της EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναδείχτηκε MVP του Final four και μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν 2018-19. Στον ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ είχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ στον τελικό απέναντι στην Εφές είχε 20 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Όλα αυτά έφεραν τον Γουίλ Κλάιμπερν μεταξύ των υποψηφίων για την ομάδα της δεκαετίας της EuroLeague.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ