EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Υπέγραψε για δύο χρόνια τον Κώστα Κουφό!

Minnesota Timberwolves forward Dario Saric (36), of Croatia, guards against Sacramento Kings center Kosta Koufos (41) during the fourth quarter of an NBA basketball game on Monday, Dec. 17, 2018, in Minneapolis. The Timberwolves won 132-105. (AP Photo/Hannah Foslien)
Minnesota Timberwolves forward Dario Saric (36), of Croatia, guards against Sacramento Kings center Kosta Koufos (41) during the fourth quarter of an NBA basketball game on Monday, Dec. 17, 2018, in Minneapolis. The Timberwolves won 132-105. (AP Photo/Hannah Foslien) AP PHOTO/HANNAH FOSLIEN

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κουφού για τα επόμενα δύο χρόνια! Το ποσό των 6.000.000 δολαρίων θα εισπράξει ο 30χρονος σέντερ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Κουφός, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον 30χρονο σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο Κρις Χέινς του Yahoo!Sports αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει το ποσό των 6.000.000 δολαρίων στον παίκτη -με τη συμφωνία να μπορεί να "σπάσει" το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον μία από τις δύο πλευρές το αποφασίσει.

Ο 30χρονος ψηλός βρισκόταν στο ραντάρ τεσσάρων ομάδων του ΝΒΑ , αλλά φέρεται να προτίμησε την επιλογή της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Έτσι, στη MegaSport Arena θα πλαισιώσει τον Κάιλ Χάινς -ως ο αντικαταστάτης του Οθέλο Χάντερ . Η συγκεκριμένη μεταγραφή συνεπάγεται ότι δεν τίθεται πλέον θέμα μετακόμισης του Νίκολα Μιλουτίνοβ στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

" Ανυπομονώ να παίξω για μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όσο ήμουν στο ΝΒΑ, παρακολουθούσα όσα γίνονται στην Ευρώπη και ξέρω ότι η ομάδα είναι απόλυτα επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Δημήτρη Ιτούδη και για τους νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να εξελιχθώ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία", δήλωσε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του ο Κώστας Κουφός.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης σημείωσε ότι " ο Κώστας θα φέρει την εμπειρία έντεκα ετών που έχει από το ΝΒΑ, από το υψηλότερο επίπεδο. Μου έχει πει πολλές φορές ότι έχει μεγάλη επιθυμία και ενέργεια στο ντεπόζιτό του. Τον περιμένουμε στη Μόσχα, ανυπομονούμε για αυτή τη συνεργασία στο γήπεδο και μαζί να πετύχουμε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

AP Photo/Hannah Foslien

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ