EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Σκληρή απάντηση από Βατούτιν στα σενάρια για την ψηφοφορία

ΤΣΣΚΑ: Σκληρή απάντηση από Βατούτιν στα σενάρια για την ψηφοφορία

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας καταγράφηκε ως μία εκ των ομάδων που δεν θέλει την επανεκκίνηση της σεζόν στην EuroLeague, με τον Αντρέι Βατούτιν να απαντάει με σκληρή γλώσσα.

Η κλεψύδρα αδειάζει αναφορικά με το μέλλον της EuroLeague, η οποία τη Δευτέρα 25 Μαΐου θα ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Βάσει όσων έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της AS, για να επιστρέψουν οι ομάδες στην δράση απαιτούνται έξι ψήφοι για να παρθεί απόφαση.

Οι έντεκα ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague είναι αυτές που κρατούν την τύχη της φετινής σεζόν στα χέρια τους, με όλο τον κόσμο να προσπαθεί να... μαντέψει ή να προβλέψει τι θα ψηφίσουν στο αυριανό δίλημμα. Το Sportando επιχείρησε -βάσει της ενημέρωσης που έχει- να καταγράψει τις τάσεις που υπάρχουν παραμονή της ψηφοφορίας, κατατάσσοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μεταξύ αυτών που είναι κατά της επιστροφής στην δράση.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του γιατρού της ομάδας, η ρωσική ομάδα φέρεται να είναι αντίθετη με την επανέναρξη της EuroLeague, κάτι που πάντως έσπευσε να... μαζέψει ο Αντρέι Βατούτιν. Ο πρόεδρος της "ομάδας του στρατού" μίλησε στο TASS για το θέμα, θέλοντας να τονίσει πως τίποτα από αυτά που έχουν γραφτεί δεν είναι αλήθεια. Χρησιμοποίησε μάλιστα σκληρή γλώσσα, λέγοντας πως " παλαιότερα αυτό που τώρα είναι της μόδας και λέγεται ως "insider" παλιά αποκαλούνταν ελαφρύ κουτσομπολιό. Η λέξη έχει αλλάξει, αλλά η ενέργεια παραμένει η ίδια".

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία από τις έντεκα ομάδες που έχουν εγγυημένα συμβόλαια και θα αποφασίσουν για τις τύχες της φετινής διοργάνωσης, ενώ εδώ και μερικές ημέρες θρηνεί την απώλεια του γιατρού της, Ρόμαν Αμπζελίλοφ, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ