EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πρώτος στόχος ο Τζέρεμι Λιν

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πρώτος στόχος ο Τζέρεμι Λιν
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Τζέρεμι Λιν, πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς, φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την θέση του "άσου".

Η ΤΣΣΚΑ έχασε το καλοκαίρι τους τρεις καλύτερους περιφερειακούς της, τον Νάντο Ντε Κολό, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον Κόρι Χίγκινς. Η κάλυψη αυτών των κενών μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι λοιπόν για την πρωταθλήτρια της EuroLeague , η οποία ναι μεν πρόσθεσε στο ρόστερ της τους Ντάρεν Χίλιαρντ και Γιάνις Στρέλνιεκς, εντούτοις δεν φτάνουν. Γι αυτό λοιπόν κοιτάζει πλέον προς το ΝΒΑ.

Σύμφωνα με το sportando η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει βάλει στο μάτι τον 30χρονο Τζέρεμι Λιν, που ολοκλήρωσε την προηγούμενη χρονιά στους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς, αν και έπαιξε μόνο 27 λεπτά όλα κι όλα στα Playoffs. Ο Αμερικανός γκαρντ με τις ρίζες από την Κινεζική Ταϊπέι είχε πάντως καλά νούμερα την χρονιά που πέρασε (9,6 πόντους, 3,1 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο), στα 74 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε Ατλάντρα και Τορόντο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, εφόσον οι επαφές με τον Λιν δεν ευδοκιμήσουν, η ΤΣΣΚΑ θα κοιτάξει την περίπτωση του Ρον Μπέικερ. Ο 26χρονος γκαρντ είναι "δυάρι", αλλά μπορεί να παίξει και κατά συνθήκη πλέι μέικερ. Έπαιξε στο ΝΒΑ τα τελευταία τρία χρόνια, πριν τον αφήσουν ελεύθερο οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της EuroLeague .


Photo credits: AP Photo/Chris Szagola
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ