EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Αντρέι Βατούτιν διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Αντρέι Βατούτιν διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια
CSKA MOSCOW

Δεν ασχολείται με μεταγραφές η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν που δήλωσε για άλλη μία φορά ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υπολογίσει τη ζημιά από την πανδημία του κορονοϊού.

Οργανισμός που υπολειτουργεί είναι σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σενάρια, φήμες και δημοσιεύματα που αφορούν μεταγραφικούς στόχους της ρωσικής ομάδας διαψεύδονται από το αφεντικό της, από τον άνθρωπο που παίρνει όλες τις αποφάσεις, καθώς προτεραιότητά του αυτή την περίοδο είναι ο υπολογισμός της οικονομικής ζημιάς που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού .

" Είμαστε απασχολημένοι με ένα μόνο πράγμα: αξιολογούμε τις απώλειες και προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για να παραμείνει η ομάδα οικονομικά βιώσιμη στο μέλλον. Δεν κάνουμε κάτι άλλο. Δεν διαπραγματευόμαστε με παίκτες. Ό,τι έχει δημοσιευθεί, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οι οπαδοί μας δεν πρέπει να ξοδεύουν χρόνο για να ασχοληθούν με υποτιθέμενες μεταγραφές" ήταν το σχόλιο του Αντρέι Βατούτιν, που πρόσθεσε πως η EuroLeague προσπαθεί να βοηθήσει τις ομάδες της στις διαπραγματεύσεις με την ELPA για τα χρήματα που πρέπει να πάρουν οι παίκτες στο διάστημα της διακοπής η οποία έφτασε σήμερα (12/5) τους δύο μήνες.

Για την ιστορία, τόσο ο Κώστας Σλούκας, όσο και ο Νικ Καλάθης έχουν "παίξει" στο ρεπορτάζ ως μεταγραφικοί στόχοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ