EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Με 50% πληρότητα γηπέδου, στον τελικό του Γκομέλσκι Καπ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Με 50% πληρότητα γηπέδου, στον τελικό του Γκομέλσκι Καπ

Μια καλή προπόνηση ήταν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το ματς με την MBA στην πρώτη μέρα του Γκομέλσκι Καπ, που έγινε με κόσμο στις εξέδρες και πληρότητα γηπέδου που έφτασε το 50%.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσουν στα ταξίδια τους οι ευρωπαϊκές ομάδες και κυρίως τα μέτρα της ρωσικής κυβέρνησης δεν επέτρεψαν στην ΤΣΣΚΑ να καλέψει ομάδες κορυφαίου επιπέδου στο Γκομέλσκι Καπ. Αντ' αυτών, παρούσες είναι η MBA, η Περμ και η ΤΣΣΚΑ Β', με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να κερδίζει το βράδυ της Πέμπτης (17/9) την πρώτη με 106-59 και να προκρίνεται στον τελικό του τουρνουά.

Με αρκετό κόσμο στις εξέδρες, καθώς επιτράπηκε η είσοδος θεατών έως και το 50% της πληρότητας του γηπέδου, η παρεα του Μάικ Τζέιμς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη αντίπαλό της. "Παίξαμε με σοβαρότητα και συγχαίρω την ομάδα μου γι' αυτό. Ελπίζω ο κορονοϊός να υποχωρήσει σύντομα για να δούμε ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα" ήταν η δήλωση του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Τζέιμς 16, Χίλιαρντ 13, Σενγκέλια 10, Μιλουτίνοβ 5, Κουρμπάνοφ 5, Μπολομπόι 4 (8 ριμπάουντ), Ούχοφ 6, Χάκετ 9, Αντόνοφ 11, Στρέλνιεκς 6, Φόγκτμαν 8, Κλάιμπερν 13

Photo rights: cskabasket.com

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ