EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Μάικ Τζέιμς

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Μάικ Τζέιμς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάικ Τζέιμς μέχρι το 2023 και συνεχίζει το "χτίσιμο" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να κράτησαν αρκετό διάστημα λόγω του κορονοΐου και να χρειάστηκε να βρεθεί η "χρυσή" τομή για τα χρήματα της σεζόν που διακόπηκε απότομα, ωστόσο ο Μάικ Τζέιμς θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας.

Μετά την μετακόμιση του Κάιλ Χάινς για την Αρμάνι Μιλάνο, οι Ρώσοι δεν είχαν σκοπό να αφήσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το ρόστερ τους και πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναζητήσει τα υπόλοιπα κομμάτια για να συνθέση το παζλ στην περιφέρεια αφού όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια και δήλωσε χαρούμενος μετά από αυτή την εξέλιξη. "Χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ γι' ακόμα τρία χρόνια. Ελπίζω να είναι γεμάτα τίτλους", υποστήριξε ο Τζέιμς. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο 21.1 πόντους, 4.3 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ σε 28 αγώνες στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ