EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε Χίλιαρντ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ανακοίνωσε Χίλιαρντ

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νταρούν Χίλίαρντ, ο οποίος φέτος έπαιξε στη Μπασκόνια.

Μερικές ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιοχάνες Βόιτμαν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέκτησε ακόμα έναν πρώην παίκτη της Μπασκόνια. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νταρούν Χίλιαρντ για ένα χρόνο.

Ο Αμερικανός γκαρντ (26 ετών, 1.98 μέτρα) έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, έχοντας 9.4 πόντους και 2.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη EuroLeague και 10.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ στην ACB. Μάλιστα, στην Ισπανία σούταρε με 42.5% στα τρίποντα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: " Από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί του, ο Νταρούν ήταν ενθουσιασμένος με την ευκαιρία της ΤΣΣΚΑ. Την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη έδειξε πως είναι καλός δημιουργός, καλός εκτελεστής, καλός συμπαίκτης αλλά και καλός αμυντικός. Τώρα, όμως, δεν χρειάζεται να πω πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα αποδείξει στο παρκέ. Είμαστε χαρούμε που τον έχουμε στην ομάδα. Καλωσορίζουμε τον Νταρούν στην οικογένεια της ΤΣΣΚΑ".

Με τη σειρά του, ο Χίλαρντ τόνισε: " Οταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να παίξω σε έναν από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην ιστορία της Ευρώπης, ένιωσα πως είναι μία σπουδαία ευκαιρία για να την αφήσω να περάσει. Είναι τιμή να παίξω για τον coach Ιτούδη και ανυπομονώ να βρεθώ στη Μόσχα και να βιώσω την εμπειρία της απίστευτης παράδοσης που έχει η ΤΣΣΚΑ στο μπάσκετ. Μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να κερδίσει παιχνίδια και ακόμα περισσότερους τίτλους. Θα δώσω και την καρδιά μου σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, προκειμένου να κάνω ότι μπορώ για να συνεισφέρω στο να φτάσουμε σε νίκες".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ