EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Με οδηγό τον Μιλουτίνοβ στη φιλική νίκη επί της Χίμκι

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW / TWITTER

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο φιλικό με τη Χίμκι (νίκη με 99-83), με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να είναι ασταμάτητος κοντά στο καλάθι.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκμεταλλεύτηκε την απουσία έξι παικτών της Χίμκι, για να επικρατήσει με χαρακτηριστική άνεση (99-83) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη ρωσική πρωτεύουσα. Ο βαθμός προσαρμογής των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της "ομάδας του στρατού" (Νίκολα Μιλουτίνοβ, Τόρνικε Σενγκέλια) έδειξε να είναι υψηλός, την ώρα που η Χίμκι παρατάχθηκε δίχως έξι παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Στέφαν Γιόβιτς, Νταϊρίς Μπερτάνς, Τζόρνταν Μίκι και Γκρεγκ Μονρό.

Την απουσία των δύο τελευταίων εκμεταλλεύτηκε σε υπερθετικό βαθμό ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος ηγήθηκε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες του ήταν δύο "παλιοί" της ρωσικής ομάδας, ο Μάικ Τζέιμς (17 πόντοι, 3 ασίστ) και ο Γουίλ Κλάιμπερν (12 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Από την πλευρά των ηττημένων, ο Αλεξέι Σβεντ είχε 20 πόντους, ενώ ο Γιόνας Γερέμπκο σημείωσε 17 πόντους.

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ