EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Κάνει ψηφοφορία για τις μεταγραφικές φήμες και δίνει... δώρα

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε ψηφοφορία για τις μεταγραφικές φήμες που την αφορούν, καλώντας τον κόσμο να μαντέψει αν είναι σωστές ή όχι.

Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε επί της ουσίας από την στιγμή που η EuroLeague ανακοίνωσε τη Δευτέρα 25 Μαΐου το οριστικό φινάλε στη φετινή σεζόν. Από την στιγμή μάλιστα που κι η VTB League έχει κατεβάσει ρολά εδώ και καιρό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σε θέση να κάνει με... άνεση χρόνου τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Εν μέσω μεταγραφικών σεναρίων και φημολογιών λοιπόν, η "ομάδα του στρατού" ξεκίνησε ψηφοφορία για τους φιλάθλους ( δείτε ΕΔΩ τι υπάρχει στην ιστοσελίδα της), καλώντας άπαντες να μαντέψουν αν αυτά που έχουν γραφτεί είναι πραγματικότητα ή όχι. Πρόκειται για μια διαδικασία που διεξάγεται για τέταρτο σερί καλοκαίρι, σε μια... πρωτοποριακή απόφαση της διοίκησης του συλλόγου, ο οποίος βέβαια δεν το κάνει για να ασκήσει κριτική στα γραφόμενα των δημοσιογράφων, αλλά για να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό της να κερδίσει πλούσια δώρα.

Όπως συνέβη τα τρία προηγούμενα καλοκαίρια, έτσι κι αυτό, όποιοι έχουν τις περισσότερες σωστές "μαντεψιές" στο poll, θα κερδίσουν πλούσια δώρα, προσφορά των χορηγών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θυμίζουμε ότι ήδη από τη ρωσική πρωτεύουσα έχουν αποχωρήσει ο Κώστας Κουφός και ο Ρον Μπέικερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ