EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Η μπύρα στον βωμό του περιορισμού της οικονομικής ζημιάς

ΤΣΣΚΑ: Η μπύρα στον βωμό του περιορισμού της οικονομικής ζημιάς
CSKA MOSCOW

Ο Αντρέι Βατούτιν υποστήριξε πως η πώληση μπύρας εντός των γηπέδων στη Ρωσία θα μπορούσε να βοηθήσει προκειμένου να περιοριστεί η οικονομική ζημιά των ομάδων.

Η οικονομική ζημιά που θα υποστούν όλες οι ομάδες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είναι τεράστια, με τον Αντρέι Βατούτιν να υποστηρίζει πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κόψει περίπου το 1/3 του προϋπολογισμού της προκειμένου να μπορέσει να αντέξει όλο αυτό το βάρος.

Πέραν αυτού όμως, ο πρόεδρος της "ομάδας του στρατού" έκανε μια ιδιαίτερη πρόταση προκειμένου να περιοριστεί η "τρύπα" στα οικονομικά των ομάδων. Υποστήριξε ότι η πώληση μπύρας εντός των γηπέδων θα βοηθούσε σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση. " Οι ομάδες και οι λίγκες θα χρειαστούν την υποστήριξη των κυβερνήσεων για να μείνουν όρθια. Χρειαζόμαστε τους κατάλληλους νόμους, για παράδειγμα, να επιτραπεί η πώληση μπύρας εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων. Πρέπει να βρούμε περισσότερους τρόπους για να βγάλουμε χρήματα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντρέι Βατούτιν.

Κι η τοποθέτησή του δεν είναι καθόλου τυχαία, δεδομένου ότι στη Ρωσία η κυβέρνηση έδειξε θετική το περασμένο φθινόπωρο για μια τέτοια κίνηση, το νομοσχέδιο όμως δεν έφτασε ποτέ στο σημείο να περάσει και να νομιμοποιήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ίσως λοιπόν η υπάρχουσα κατάσταση να επισπεύσει τη συγκεκριμένη διαδικασία.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ