EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Για 8η σερί χρονιά στο Final Four

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

H TΣΣΚΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία της EuroLeague θα φτάσει στις 8 διαδοχικές παρουσίες σε Final Four, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης θα δώσει το "παρών" στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ για 5η σερί χρονιά.

H ΤΣΣΚΑ νίκησε ( 92-83) την Μπασκόνια, έκανε το 3-1 στην προημιτελική σειρά της EuroLeague και προκρίθηκε για 8η διαδοχική χρονιά στο Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του στρατού μάλιστα ισοφάρισε το δικό της ρεκόρ, καθώς από από το 2003 ως το 2010 ήταν συνεπής στα ραντεβού με τα Final Four. H "Aρκούδα" με την φετινής της παρουσία στο Final Four θα φτάσει στις 19 συνολικά και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας έχοντας πίσω της κατά σειρά την Μπαρτσελόνα (14), τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (12), τον Παναθηναϊκό (11), την Ρεάλ Μαδρίτης (10) και τον Ολυμπιακό (10).

Ο Δημήτρης Ιτούδης από την πλευρά του καθοδήγησε για πέμπτη διαδοχική σεζόν την ομάδα του στο Final Four και με διαφορά μίας ημέρας από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε ο δεύτερος προπονητής που καταφέρνει κάτι ανάλογο στην ιστορία της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ