EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας: Πήρε φωτιά ο Μάικ Τζέιμς με έξι τρίποντα στο Α' μέρος

ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας: Πήρε φωτιά ο Μάικ Τζέιμς με έξι τρίποντα στο Α' μέρος
CSKA MOSCOW / TWITTER

Το καλάθι σαν βαρέλι βλέπει ο Μάικ Τζέιμς στο ματς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ερυθρό Αστέρα. Δείτε τον απολογισμό του Αμερικανού στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

Σε τρομερή κατάσταση ο Μάικ Τζέιμς, πριν από το εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20 μετρούσε 18.9 πόντους με 43% στο δίποντο, 46% στο τρίποντο και 80% στις βολές. Τι έκανε ο Αμερικανός απέναντι στους Σέρβους; Θα σας πούμε τον απολογισμό του στο Α' μέρος και θα καταλάβετε.

Σε 14:17 ο Τζέιμς ξεπέρασε τον μέσο όρο του καθώς πέτυχε 22 πόντους από 1/4 δίποντα, 6/7 τρίποντα και 2/2 βολές, διαλύοντας κάθε αμυντικό πλάνο του Ντράγκαν Σάκοτα που πάντως είδε τον Ερυθρό Αστέρα να μένει κοντά (52-44). Τα έξι εύστοχα τρίποντα συνιστούν ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του στη EuroLeague, ενώ κορυφαία του επίδοση είναι οι 35 πόντοι που είχε σκοράρει στις 20 Μαρτίου 2019 σε ματς της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ιστορία, ο Τζέιμς ξεκίνησε με 6/6 τρίποντα και ενώ πολλοί παίκτες θα προτιμούσαν να προφυλάξουν τα στατιστικά τους, εκείνος πήρε και έβδομο μακρινό σουτ υπό κακές προϋποθέσεις για να αστοχήσει για πρώτη φορά.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ