EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Εκτός για 3 ακόμα εβδομάδες ο Κουφός

Sacramento Kings center Kosta Koufos (41) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 21, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Sacramento Kings center Kosta Koufos (41) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 21, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Άσχημα νέα για την ΤΣΣΚΑ, αφού όπως έγινε γνωστό ο Κώστας Κουφός θα μείνει εκτός παρκέ για 3 εβδομάδες μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο.

Χωρίς τον Κώστα Κουφό θα πρέπει να πορευτεί τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν η ΤΣΣΚΑ. Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του "Γκομέλσκι Καπ", ο διεθνής σέντερ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουφός απουσίασε από το "Γκομέλσκι Καπ" λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού, αφού είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια της παρουσίας της ΤΣΣΚΑ στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια.

Με τον Κουφό εκτός δράσης διαφοροποιείται και το ροτέισον την ΤΣΣΚΑ. Την θέση του σέντερ πλέον θα καλύψουν οι Γιοχάνες Βόιτμαν, Κάιλ Χάιν και Τζόελ Μπολόμποϊ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ