ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΣΣΚΑ: Δημήτρης Ιτούδης όπως... Τζορτζ Κλούνεϊ!

ΤΣΣΚΑ: Δημήτρης Ιτούδης όπως... Τζορτζ Κλούνεϊ!

Η ΤΣΣΚΑ παρουσίασε ένα όμορφο VIDEO που δείχνει τον Δημήτρη Ιτούδη σε ρόλο παρόμοιο με αυτό του Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία "Ocean's Eleven", να μαζεύει την... συμμορία του για να κατακτήσει την EuroLeague!

H ΤΣΣΚΑ βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να παρουσιάσει την ομάδα της νέας σεζόν: Δημιούργησε ένα VIDEO στο στυλ της ταινίας "Ocean's Eleven", όπου πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ και Ματ Ντέιμον! Μόνο που αντί οι πρωταγωνιστές να θέλουν να μαζέψουν μία συμμορία για να κάνουν μία μεγάλη ληστεία, τώρα ο στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague !

Σε ρόλο... Τζορτζ Κλούνεϊ λοιπόν βρίσκουμε τον Δημήτρη Ιτούδη, με τον αρχηγό της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βοροντσέβιτς, να παίζει το... δεξί του χέρι, όπως ο δηλαδή ο Μπραντ Πιτ!

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, ο Ιτούδης αποφυλακίζεται και βάζει ως στόχο την κατάκτηση της EuroLeague. Μαζί με τον Βοροντσέβιτς λοιπόν προσπαθούν να μαζέψουν τα άτομα για την... συμμορία τους, βρίσκοντας μεταξύ άλλων τον Κάιλ Χάινς να γυμνάζεται σπίτι του χωρίς μπλούζα, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να προσπαθεί να φτιάξει γάλα για το μωρό του, τον Ουίλ Κλάιμπερν να είναι... κουρέας, τον Ντάνιελ Χάκετ να παίζει σκάκι με τον Νικίτα Κουρμπάνοφ και τον Νάντο Ντε Κολό να κάνει ξιφασκία!

Όλα τα λεφτά βέβαια είναι ο επίλογος του VIDEO, που δείχνει τον Ιτούδη να συνομιλεί με τον ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, και να του λέει ότι έχει όλα αυτά που θέλει, για να πάρει την απάντηση: "Ομάδα έφτιαξες";

Δείτε το όμορφο VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ