EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Δεν θα κρατήσει τον Χίλιαρντ

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταρούν Χίλιαρντ θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα. Τι είπε ο ατζέντης του.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Νταρούν Χίλιαρντ αποτέλεσε μέρος του rebuilding που πραγματοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην περιφέρεια. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ είχε πολύ καλή εικόνα με την Μπασκόνια το 2018/19 και κέρδισε ένα συμβόλαιο στην "ομάδα του στρατού" με τη φανέλα της οποίας, είχε 10.6 πόντους (με 41.2% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.7 λάθη ανά 20'16'' συμμετοχής στην EuroLeague.

Παρότι οι μέσοι όροι του είναι βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι πάντως, δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτό υποστηρίζει η Izvestia, εξηγώντας πως δεν κατάφερε να πείσει τον Δημήτρη Ιτούδη για την χρησιμότητά του στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας.

" Περίμεναν περισσότερο από εκείνον" υποστήριξε χαρακτηριστικά αξιωματούχος των Πρωταθλητών Ευρώπης, με τον ατζέντη του, Άνταμ Πάτοναϊ, να αναφέρει στην ίδια ιστοσελίδα πως " προς το παρόν έχει ακόμη συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι πολύ δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι".

Για τον παίκτη, φέρονται να έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Ισπανία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ