EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Ανακοίνωσε τον Μιλουτίνοβ

 EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι και επίσημα ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (26 χρονών, 2.13 μέτρα) ανήκει και επίσημα στην ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου σέντερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ο Μιλουτίνοβ ήταν γνωστό πως είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετούς μήνες με την ΤΣΣΚΑ, ασχέτως αν ο ίδιος πριν μερικές ημέρες αρνήθηκε να το επιβεβαιώσει, λέγοντας ότι εστιάζει στο παρόν.

Ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά, όπου είχε 7.8 πόντους και 5.5 ριμπάουντ μέσο όρο. Σε αυτό το διάστημα εξελίχθηκε από τρίτο σέντερ της ομάδας του Πειραιά σε κολώνα της και έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην θέση του στην Ευρώπη, αριθμώντας φέτος 10.3 πόντους και 8.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Το κασέ του Σέρβου ωστόσο είχε φτάσει πλέον σε ύψη που ήταν απαγορευτικά για τον Ολυμπιακό, με την ΤΣΣΚΑ να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με απολαβές άνω των 2 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε προσπαθήσει να αγοράσει τον Μιλουτίνοβ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός είχε αρνηθεί τις προτάσεις που είχε δεχθεί.

Ο Μιλουτίνοβ είναι η δεύτερη μεγάλη κίνηση της ΤΣΣΚΑ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς και πιθανότατα το καλύτερο αντίβαρο για τους φίλους της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κάιλ Χάινς, αν και οι δύο σέντερ είναι εντελώς διαφορετικοί σέντερ. Πάνω από όλα ωστόσο είναι η απόδειξη ότι η ρωσική ομάδα εξακολουθεί να έχει την πολυτέλεια να δίνει μεγάλα συμβόλαια.

Όσο για τον Ολυμπιακό, πλέον κινείται σε μία διαφορετική κατεύθυνση και αλλαγή φιλοσοφίας στην θέση του σέντερ, αφού διατηρεί στις τάξεις του τον Οκτάβιους Έλις και πρακτικά έχει "κλείσει" τον Χασάν Μάρτιν, γυρίζοντας σελίδα.

Θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μιλουτίνοβ με την "ερυθρόλευκη" φανέλα:



TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ