EUROLEAGUE

Τρόμος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αμφίβολος για το Final Four o Τεόντοσιτς

Τρόμος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αμφίβολος για το Final Four o Τεόντοσιτς

Σύννεφα στη Μόσχα, καθώς ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες εκτός δράσης. Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Με τους χειρότερους οιωνούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής (19/5, 18:30) με τον Ολυμπιακό. Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν έπαιξε στις δυο αναμετρήσεις με την Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου και η συμμετοχή του στο Final Four της Κωνσταντινούπολης θεωρείται αμφίβολη.

Ο Σέρβος πλέι μέικερ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στη διάρκεια της σεζόν από τραυματισμούς, έπαιξε στα 24 από τα 30 παιχνίδια της κανονικής περιόδου της EuroLeague και πονάει στη φτέρνα. Οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημά του για να είναι παρών στον κρισιμότερο φετινό αγώνα της ομάδας, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τεόντοσιτς (ο οποίος είναι free agent το ερχόμενο καλοκαίρι και βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο ΝΒΑ) θέλει να παίξει, θέλει να ηγηθεί της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Αν μπορεί να πατήσει παρκέ, έστω και ανέτοιμος, θα το κάνει. Μένει να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες.

Στη διάρκεια της περιόδου ο Μίλος έχει 16.2 πόντους (55.8% στα δίποντα, 37.5% στα τρίποντα, 92.2% στις βολές), 2.1 ριμπάουντ και 7 ασίστ ανά 28:23 λεπτά συμμετοχής στους 24 συν 3 αγώνες που έχει αγωνιστεί σε regular season και playoffs της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ