EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Θα δούμε πάλι αύριο για το πόδι μου"

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε στους δημοσιογράφους πως η κατάσταση της υγείας του θα επανεξεταστεί από το ιατρικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5, 18:30).

Λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5, 18:30) θα επανεξεταστεί η κατάσταση της υγείας του Μίλος Τεόντοσιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η σημερινή (18/5) προπόνηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Sinan Erdem.

Κωνσταντινούπολη: Χάρης Σταύρου

Ο πλεϊμέικερ της ρωσικής ομάδας εξήγησε πως " θα δούμε πάλι αύριο με το ιατρικό τιμ την κατάστασή μου. Δεν παίζω ποτέ σαράντα λεπτά. Ούτε τώρα θα γίνει έτσι. Θα δούμε αύριο πως θα πάει το παιχνίδι και πως θα κυλήσουν τα πράγματα", ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στον ημιτελικό: " Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, με ίδια βάση, ίδιο κορμό που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια ομάδα που παλεύει πολύ, τους σεβόμαστε απόλυτα".

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο μήνα έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, κι αυτές σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Τεόντοσιτς: "Θα δούμε πάλι αύριο για το πόδι μου"

Νωρίτερα πάντως, το πρωί (18/5) ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου πως " ο Μίλος δεν αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της VTB League και έχει να προπονηθεί από την σειρά με τη Μπασκόνια, όπου αγωνίστηκε με ενέσεις. Επέστρεψε στις προπονήσεις, δεν είναι στο 100%, αλλά η επιθυμία του είναι στο 100% για να αγωνιστεί".

Πόσο πιθανό είναι να απουσιάσει από τον ημιτελικό; Θα φανεί στην πράξη, αν και μοιάζει αδύνατο να λείψει από την στιγμή που το πρόβλημα τραυματισμού του είναι υπό έλεγχο από τον ίδιο και το ιατρικό τιμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δείτε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ