EUROLEAGUE

Στα "κόκκινα" η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Final Four

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε δίχως πρόβλημα την τρίτη νίκη επί της Ρίγα (99-73) και προκρίθηκε στο Final Four της VTB League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Με συνοπτικές διαδικασίες πήρε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το εισιτήριο για το Final Four της VTB League, σε βάρος της Ρίγα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε για τρίτη φορά μέσα σε έξι μέρες τους "μελανόλευκους" (99-73), οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί για περισσότερες από δύο περιόδους.

Με τον επιθετικό πλουραλισμό να αποτελεί το... μυστικό, οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην επικράτηση και να "καθαρίσουν" μια ώρα αρχύτερα με την πρόκριση στο Final Four. Εκεί, στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουν τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, η οποία επίσης "σκούπισε" την Άβτοντορ.

Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Ιτούδης βρήκαν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, με τον Οθέλο Χάντερ και τον Κάιλ Χάινς να είναι αυτοί που ξεχώρισαν, όντες απόλυτα εύστοχοι εντός παιδιάς (10/10 δίποντα)! Από την πλευρά των ηττημένων, ο Άλεξ Πέρεθ σημείωσε 13 πόντους, αλλά με 4/13 σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 49-38, 78-54, 99-73.

Οι πόντοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 9 (1), Κουλάγκιν 8 (2 τρίποντα, 7 ασίστ), Χριάπα 8 (7 ριμπάουντ), Κουρμπάνοφ 9 (2), Χάντερ 10 (5/5 δίποντα), Φριντζόν 12 (3), Αντόνοφ 9 (1), Κορόμπκοφ 2 (5 ριμπάουντ), Ροντρίγκεθ 5 (1/6 σουτ), Κλάιμπερν 6, Χίγκινς 9, Χάινς 12.

Τα ζευγάρια του Final Four:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Χίμκι - Ούνικς Καζάν ή Νίζνι (2-1)

* Η VTB League δίνει μια θέση στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, είτε στην πρωταθλήτρια είτε στη δευτεραθλήτρια (σε περίπτωση που ο τίτλος καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει εγγυημένο συμβόλαιο).

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ