EUROLEAGUE

Σοκ στην ΤΣΣΚΑ: Χάνει το Final Four ο Βέστερμαν!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άσχημα νέα για την ΤΣΣΚΑ, αφού μόλις δύο ημέρες πριν απο΄την έναρξη του Final Four του Βελιγραδίου (18-20/5) έγινε γνωστό ότι ο Λίο Βέστερμαν θα απουσιάσει από αυτό λόγω τραυματισμού! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο.

Πάνω που στην ΤΣΣΚΑ πήγαν να χαμογελάσουν στην είδηση ότι οι Νάντο Ντε Κολό και Κάιλ Χάινς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα συμμετάσχουν στο Final Four, ήρθαν άσχημα νέα: Ο Λίο Βέστερμαν τραυματίστηκε στη μέση και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο! Ο χρόνος απουσίας του από τα παρκέ δεν είναι ακόμα γνωστός.

Ο Βέστερμαν έχει σταθεί εξαιρετικά άτυχος φέτος, αφού ένας τραυματισμός στο ισχίο τον περασμένο Νοέμβριο τον άφησε εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ποτέ ουσιαστικά να βρει ρυθμό.

Την φετινή σεζόν ο Γάλλος γκαρντ έχει 4.6 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague σε 17 αγώνες (4 ως βασικός). Με αυτόν εκτός δράσης το βάρος της οργάνωσης θα πέσει πάνω στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, με τον Νάντο Ντε Κολό να καλύπτει επικουρικά την θέση του πόιντ γκαρντ, όπως έκανε και το διάστημα της απουσίας του Βέστερμαν μέσα στην σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ