EUROLEAGUE

Σέρχιο και Χάινς θα θυμούνται για πάντα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Σέρχιο και Χάινς θα θυμούνται για πάντα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου 2017 ήταν σπουδαίο για δυο αθλητές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και τον Κάιλ Χάινς. Διαβάστε για ποιους λόγους.

Μπορούν δυο παίκτες να κερδίσουν σχεδόν μόνοι τους έναν αντίπαλο; Μπορούν, αν πρόκειται για τους Καλάθη-Σίνγκλετον, για τους Σπανούλη-Πρίντεζη, για τους Γιουλ-Ντόντσιτς. Λίγα είναι τα δίδυμα που έχουν το ταλέντο και τις δυνατότητες για να κουβαλήσουν μια ολόκληρη ομάδα. Σε αυτά, λοιπόν, τα δίδυμα προσθέστε άλλο ένα. Αυτό των Σέρχιο Ροντρίγκεθ-Χάινς, που έκανε πράγματα και θαύματα στη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός έκανε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους στον 166ο έκτο αγώνα της καριέρας του στη EuroLeague. Η αλήθεια είναι πως το ξέσπασμά του ήταν αναμενόμενο μετά την κακή του εμφάνιση στη Μαδρίτη, απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο "Chacho" έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού, έβαλε 3/6 δίποντα, 5/9 τρίποντα και 4/4 βολές, μοίρασε 9 ασίστ και λίγο έλειψε να γράψει career-high στην αξιολόγηση όπου συγκέντρωσε 29 μονάδες.

Ο Αμερικανός, από την άλλη, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (21 πόντοι) με 9/10 δίποντα και 3/4 βολές, αλλά έσπασε την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του στο ranking καθώς απέναντι στον Παναθηναϊκό συγκέντρωσε 28 μονάδες χάρη και στα 4 ριμπάουντ, τα 4 κλεψίματα (caree-high), το ένα μπλοκ και τα τέσσερα φάουλ που κέρδισε στα 30 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Με απλά λόγια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς και ο Κάιλ Χάινς τον πιο ποιοτικό πόιντ γκαρντ που θα μπορούσε να μπει στα παπούτσια του Σέρβου άσου των Los Angeles Clippers.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ