EUROLEAGUE

Σαντ-Ρος: "Στο ντεμπούτο μου στην EuroLeague αισθάνθηκα σαν παιδί τα Χριστούγεννα"

Σαντ-Ρος: "Στο ντεμπούτο μου στην EuroLeague αισθάνθηκα σαν παιδί τα Χριστούγεννα"
EUROKINISSI

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δήλωσε πως όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην EuroLeague αισθάνθηκε ευλογημένος και ότι ήταν... Χριστούγεννα

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος παραχωρήθηκε πριν από μερικούς μήνες από την ΑΕΚ στην ΤΣΣΚΑ έναντι 500.000 ευρώ. Και με βάση αυτά που δήλωσε σε συνέντευξή του στο sports.ru, η "Ενωση" τον βοήθησε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής.

Ο Κουβανός τόνισε ότι πάντα ήθελε να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, με τη μοίρα να τα φέρνει μάλιστα έτσι που στο ντεμπούτο του με την ΤΣΣΚΑ αντιμετώπισε την Ρεάλ, όντας μάλιστα εξαιρετικός στη νίκη της ομάδας του τότε με 60-55.

Ο τρόπος που περιέγραψε μάλιστα το ντεμπούτο του ο Κουβανός τα λέει λίγο-πολύ όλα: " Ήταν ευλογία ότι αγωνίστηκα στην EuroLeague. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Το πρώτο παιχνίδι μου με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ ήταν κόντρα στην Ρεάλ. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερο; Την ίδια στιγμή κατάφερα να συμβάλλω λίγο στη νίκη. Ήταν σαν να εξερράγη στο μυαλό μου".

Η περιγραφή του Κουβανού γκαρντ/φόργουορντ έγινε μάλιστα ακόμα καλύτερη στην συνέχεια: " Όταν ο κόουτς (σ.σ Δημήτρης Ιτούδης) με πέρασε στο παρκέ δεν υπήρχε καμία σκέψη στο μυαλόμου. Μόνο μία θάλασσα συναισθημάτων. Μαζί μου στο γήπεδο ήταν σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, είχα προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη, έναν θρύλο της προπονητικής. Αγωνιζόμουν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, ήμουν μερος του, ήταν τρομερό. Αισθάνθηκα σανπαιδί τα Χριστούγεννα, αν όχι καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ