EUROLEAGUE

Ρωσικά ΜΜΕ για ΤΣΣΚΑ: "Μένει ελεύθερος ο Κουφός, διετές συμβόλαιο σε Τζέιμς"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα ο Κώστας Κουφός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Κώστας Κουφός φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ, την ίδια στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Στην ρωσική ομάδα συνεχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την σεζόν 2020/21 κι ας συνεχίζει ο Αντρέι Βατούτιν να διαψεύδει τα μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της "Izvestia", οι πρώτες κινήσεις αφορούν τους Μάικ Τζέιμς και Κώστα Κουφό, οι οποίοι θα ακολουθήσουν αντίθετους δρόμους.

Όπως αναφέρει λοιπόν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Κουφός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αφού δεν εκπλήρωσε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν και δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Αντιθέτως, ο Τζέιμς - ο οποίος είχε συμφωνήσει με την ομάδα πριν την αποχωρήσει για τις ΗΠΑ εξαιτίας της διακοπής λόγω του κορονοϊού - αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, όταν ο Τζέιμς υπογράψει το συμβόλαιό του θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδα, με το συμβόλαιό του να ξεπερνά και αυτό του Γουίλ Κλάιμπερν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ